Begeleiding bij scheiding en vechtscheiding

Als de scheiding je laat duizelen, kun je alle hulp en adviezen gebruiken. De gesprekken tijdens de zittingen of met je advocaat, gaan door emoties vaak aan je voorbij. Achteraf heb je dan het gevoel dat je zoveel niet hebt gevraagd. Maar ook kun je het idee hebben dat je niet meer alles snapt. Of dat er over hele andere dingen gesproken wordt dan voor jou belangrijk zijn. Ook de onwaarheden waartegen je je niet goed kunt verdedigen, maken dat je zo snel mogelijk van de hele situatie af wilt en deze snel wilt afsluiten, zodat je verder kunt met je leven.

Je kunt de dingen die je meemaakt en waarover je moet beslissen met vrienden of familie bespreken. Om je te helpen geven zij graag hun persoonlijke mening en vertellen je over hun eigen ervaringen. Terwijl je behoefte hebt aan iemand die echt weet waar het over gaat en die jou zowel inhoudelijk als persoonlijk adviseert.

Ik begeleid je graag in dit proces. Als klankbord en als vraagbaak ondersteun ik je zodat je je niet meer alleen voelt. We brengen jouw wensen goed in kaart zodat je deze duidelijk en krachtig kan overbrengen. We halen de hoofdzaken en de bijzaken uit elkaar en zorgen dat de grote hoeveelheid aan onzekerheden en vragen duidelijk worden. Zo krijg je meer inzicht in wat er voor jou mogelijk en haalbaar is. We kijken welke afspraken straks het beste voor jou werken en hoe je die goed kunt laten opschrijven. Mijn wens voor jou is dat jij de leiding van jouw scheiding hebt.

Maja Roozemond – Mediator

Contact opnemen

Voor verdere informatie kunt u met ons
contact opnemen via:

06 – 20 43 27 68
maja@roozemondmediation.nl

r00zemondBegeleiding bij scheiding en vechtscheiding